Online Mafya Oyunu

Bu tarayıcı oyunununda bir `Mafya` üyesi olarak adımlar atacaksınız. Mafya'da gücünüzü göstererek, saygı kazanacak, rütbenizi yükseltecek, yavaşça ün kazanacak ve korkulacaksınız. Oynayan arkadaşlarınızı alt edin ve en güçlü Mafiasi olun

ArgoMafya34

http://www.argomafya.net/register

You will take steps as a Mafia member in this browser game. By showing your strength in the mafia , will gain respect , to increase your rank, you will slowly become renowned and feared . Outsmart your fellow players and become the most powerful mob .

It will take some time to get used to at first. If you have little experience with similar games , to learn the tricks of the trade you will need some time . But do not worry , you can learn everything quickly trying . Steal cars, organized crime is committed , gamble in the casino : after performing some of these activities, you will have to play a relevant issue about the direction of the offense...

http://www.argomafya.net/register

Bu tarayıcı oyunununda bir Mafya üyesi olarak adımlar atacaksınız. Mafya'da gücünüzü göstererek, saygı kazanacak, rütbenizi yükseltecek, yavaşça ün kazanacak ve korkulacaksınız. Oynayan arkadaşlarınızı alt edin ve en güçlü Mafiasi olun.

Başta alışmak biraz zaman alacak. Eğer benzer oyunlarda az tecrübeniz varsa, alışverişin sırlarını öğrenmek için biraz zamana ihtiyacınız olacak. Ama dert etmeyin, her şeyi deneyerek çabucak öğrenebilirsiniz. Araç çal, organize suçlar işle, kumarhanede oyna: bu aktivitelerin bazılarını yaptıktan sonra oyunla alakalı suçların yönü hakkında bir konuya varacaksınız.

http://www.argomafya.net/register

Yükselen Bir Türk Mafya Hikayesi 2016

Argo Mafya - Online Mafya Oyunu

Online Mafya Oyunu